Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih cevi u kupatilu i kuhinji radimo za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda. Zamena vodovodnih cevi, kompletne vodoinstalaterske usluge kao i odgušenje kanalizacije obavljaju visoko kvalifikovani vodoinstalateri sa mnogo godina iskustva i rada provedenih na terenu. Zamena vodovodne cevi se u najvećem broju slučajeva radi u slučaju kvara na cevi, naprsle cevi ili curenja vode na spoju, ili pak se zamena vodovodnih cevi vrši u slučaju kompletnog renoviranja kupatila.

Zamena vodovodnih cevi – Vodoinstalater Banovo Brdo

Zamena vodovodnih ceviVodovodne cevi su bitan deo svakog prostora. Od njihovih kvaliteta, rasporeda i mnogo drugih stvari zavisi sama dugotrajnost i bezbednost prostora. Samim tim, savetujemo da ne treba štedeti na renoviranju kupatila, a pogotovo na vodovodnim cevima. Najčešća manifestacija kvara na vodovodnim cevima se ogleda u vlažnom zidu, pločicama koje se odvajaju od zida, curenje vode kod komšije ispod

Zamena vodovodnih cevi u slučaju kvara podrazumeva:

Skidanje pločica, štemovanje zida, odnosno skidanje maltera dok se ne dođe do same vodovodne cevi koje je naprsla, odnosno u kvaru, zatvaranje vode u stanu, zamena vodovodne cevi, a u zavisnosti od lokacije kvara zamena spoja ili zamena više vodovodnih cevi u kupatilu, puštanje vode i testiranje nove vodovodne instalacije, provera curenja, traženje potencijalnih problema i vraćanje svega kako je bilo, odnosno malterisanje, postavljanje pločica…

Kao što možete videti, ukoliko dođe do kvara na vodovodnim cevima nakon renoviranja, ponovo dolazi do velikog posla, kako za majstore, tako i za ukućane. Stoga nikad ne štedite na vodovodnim cevima i ventilima za vodu jer vas oni čuvaju od velikih potencijalnih troškova kako sada tako i u budućnosti. Bez obzira kada vas zadesi problem sa vodovodnim cevima, znajte da je komšija Vodoinstalater Banovo Brdo uvek tu za vas. Dostupni smo non-stop za sve hitne intervencije počev od zamene ventila za vodu do zagušenja kanalizacije kao i za zamenu vodovodnih cevi na celoj opštini Banovo Brdo i okoline.

Ukoliko i vi imate problema sa vodovodnim cevima, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Naš dežurni vodoinstalater će u krakom vremenskom roku doći na vašu adresu i rešiti svaki problem.

Uslugu zamene vodovodnih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.