Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda pronalaženja mesta curenja vode u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, lociranje curenja vode, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za detekciju curenja vode posedujemo savremenu opremu i specijalne termalne kamere.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Banovo Brdo

Detekcija curenja vodeSvako curenje vode se smatra hitnom intervencijom, zbog toga nemojte odlagati pozivanje vodoinstalatera jer problem neće nestati sam od sebe. Važno je da se odmah obavi lociranje curenja vode i pronađe tačno mesto gde je došlo do oštećenja cevi. U slučaju da je malo naprsnuće cevi, voda će da curi postepeno i možda nećete uočiti da je nastao problem sve dok se ne javi vlaga na zidu. Ako već znate da su vodovodne cevi u Vašem stambenom objektu zastarele, nije na odmet da se obavi snimanje cevi kamerom kako bi se proverilo njihovo stanje. Na ovaj način ćete biti u toku sa njihovim realnim stanjem i ukoliko postoji opasnost od pucanja cevi, znaćete to na vreme.

Kada već dođe do pucanja cevi i poplave u stanu, veoma je važna brza reakcija vodoinstalatera. Mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, pozovite nas odmah kako bismo sprečili dalji razvoj problema i veću štetu. Poplava osim toga što će naškoditi vašem stanu, može da ugrozi i susedni stan, a to sa sobom nosi veće troškove i dodatne komplikacije. Zbog toga smo vam na raspolaganju u svako doba dana i noći, kako bismo brzom reakcijom sprečili da Vaš ali i susedni stan pretrpi veće posledice.

Ono što dobijate angažovanjem naših vodoinstalatera jeste lociranje curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Koristimo najsavremeniju opremu i obezbeđujemo vam sve vodoinstalaterske usluge na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Sve intervencije obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom i neophodnim znanjem. U svakom trenutku nas možete pozvati radi konsultacija sa našim vodoinstalaterima. Tu smo da vam pružimo sve neophodne informacije kad god to vama zatreba. Bez obzira da li se vrši detekcija curenja vode u zidu, detekcija curenja vode u zemlji ili detekcija curenja vode u zgradi, mi obavljamo brzo i efikasno svaku od navedenih intervencija. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.