Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije podrazumevaju sve vodoinstalaterske probleme za koje je potrebno brzo doći na adresu i rešiti problem. Za hitne intervencije, sve vodoinstalaterske usluge i odgušenje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za hitne intervencije nas dežurni vodoinstalater šalje na vašu adresu jednu ili više vodoinstalaterskih ekipa, sve u zavisnosti od ozbiljnosti problema.

Hitne intervencije – Vodoinstalater Banovo Brdo

Hitne intervencijeProblemi ne biraju mesto i vreme. Kada se desi problem, morate imati pouzdane majstore koji mogu brzo doći na vašu adresu bez obzira na doba dana ili noći, vremenskih uslova i uslova u saobraćaju. Uvidevši važnost da budemo non-stop dostupni za naše klijente, oformili smo dežurne ekipe koje pokrivaju celu opštinu Banovo Brdo. Dežurne ekipe su uvek spremne za brz dolazak i rešavanje svakog problema.

Hitne intervencije podrazumevaju:

  • Odgušenje kanalizacije, odgušenje wc šolje, odgušenje sudopere,
  • Zamena vodovodnih cevi usled naprsnuća ili kvara na spoju
  • Zamena ventila za vodu usled pucanja ventila
  • Pad bojlera sa zida
  • Pregrevanje bojlera
  • Pucanje creva na bojleru i još mnogo toga…

Odgušenje kanalizacije podrazumeva:

  • Odgušenje kanalizacije sajlom,
  • Mašinsko odgušenje kanalizacije
  • Odgušenje kanalizacije pod pritiskom
  • Odgušenje kanalizacije woma tehnologijom

Zamena vodovodnih cevi podrazumeva skidanje pločica, štemovanje zida i skidanje maltera, zamena problematične cevi i testiranje. Zamena ventila za vodu podrazumeva zatvaranje vode u stanu ili u celoj zgradi u zavisnosti od toga koji se ventil menja, zatim zamena virble ventila ili kompletnog ventila sa telom. Pad bojlera sa zida svakako može biti zastrašujući i podrazumeva montažu bojlera ponovo na zid i saniranje štete od palog bojlera, u zavisnosti od njegove pozicije u kupatilu. Pregrevanje bojlera je veoma opasno, tako da nas što pre pozovite. Ono što vi možete da uradite je da isključite osigurač za bojler iz glavne osiguračke table i pustite vruću vodu da izlazi iz bojlera dok mi ne stignemo. Pucanje creva na bojleru rezultira izlivanjem vode, a dok nas čekate, zavrnite glavni ventil u kupatilu.

Dežurni vodoinstalater Banovo Brdo sa sobom nosi kompletnu opremu za rešavanje svake hitne intervencije. Pored opreme, u našem timu upošljavamo samo iskusne vodoinstalatere sa mnogo godina provedenih na terenu. Za sve vodoinstalaterske usluge dajemo pisani račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Za potrebe zamenskih delova koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji ugrađujemo po potrebi i po želji klijenta. Time produžavamo radni vek popravljenog dela i smanjujemo vaše troškove.

Ukoliko su i vama potrebne hitne intervencije, odnosno brz dolazak na adresu u slučaju zagušenja kanalizacije, kvara na vodovodnoj cevi ili ventilu, kao i za sve ostale probleme, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.