Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu se radi za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena ventila za vodu, odgušenje kanalizacije kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena ventila se radi od strane profesionalnih vodoinstalatera sa dugogodišnjim iskustvom na svim vodoinstalaterskim uslugama.

Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Banovo Brdo

Ventil za vodu je jedan od najboljih prijatelja svakog doma. Značaj ventila za vodu je toliko veliki bez obzira na tip prostora. Ventil za vodu je jedina barijera koja sprečava da se voda iz cevi izlije po celom prostoru, što može dovesti do ozbiljnog izliva vode, poplava, velike štete itd… Stoga vam Vodoinstalater Banovo Brdo savetuje da više obratite pažnje na vaše ventile jer su mnogo važni za očuvanje prostora.

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu obuhvata:

  • Zamena glavnog ventila za vodu,
  • Zamena ventila u zidu
  • Zamena EK ventila za vodu
  • Zamena ventila za veš mašinu
  • Zamena sigurnosnog ventila u kupatilu
  • Zamena ventila na vertikalama zgrade…

Kao što smo već napomenuli, značaj ventila je mnogo veći nego što mu dajemo na značaju. Samim tim, često se dešava da kod naših klijenata dolazi do pucanja ventila i česte potrebe za hitnom intervencijom. Bez obzira da li sprečili ili lečili, znajte da se uvek možete osloniti na nas bez obzira na doba dana ili noći. Za sve hitne intervencije izazvane pucanjem ventila za vodu ili bilo kakvim kvarom dostupni smo non-stop, 366 dana u godini kao i za vreme praznika.

Kako biste sprečili pucanje ili kvar na ventilu za vodu, preporučljivo je da uradite preventivan pregled ventila za vodu jednog godišnje ili češće. Mnogo faktora može da dovede do kvara na ventilu, počev od lošeg ili nekvalitetnog ventila, dotrajalosti, velikog pritiska vode… Svakako smo tu da rešimo svaki problem sa ventilom koji imate, kao i za sve vodoinstalaterske usluge.

Ukoliko i vi imate problem sa ventilom za vodu, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno za sve klijente sa opštine Banovo Brdo i okoline. S’obzirom na našu lokaciju možemo lako da dođemo do vas i u kratkom roku rešimo svaki problem.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.