Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena slavine

Zamena slavine je još jedna od usluga koje vršimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Zamena slavine takođe uključuje i zamenu česmi i tuš baterije. Zamena slavine se radi za slavine svih modela od strane profesionalnih vodoinstalatera sa mnogo godina iskustva na terenu.

Zamena slavine – Vodoinstalater Banovo Brdo

Ne postoji dom u kome bar jednom slavina nije zakazala. Vrlo je čest slučaj naime da slavina curi ili da nije efikasna u potpunosti. Na to može uticati nekoliko faktora. Jedan o njih je dotrajalost slavine, loša montaža ili preveliki pritisak vode. Ako je prošao vek trajanja slavine vrlo je izvesno da vas ona neće služiti ako što je do sada i da je jedina opcija da se zameni nekom novom, modernijom.

Zamena slavineCurenje vode niz slavinu kap po kap može biti pravo mučenje. Curenje vode kap po kap se najčešće povezuje sa natrulom gumicom. Kada dođe do obilnijeg curenja vode, u zavisnosti od mesta curenja, može biti do same virble ventila ili pak do problema na vodovodnoj cevi.

Bez obzira koji je problem u pitanju, Vodoinstalater Banovo Brdo je tu za vas u bilo koje doba dana ili noći za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije. U zavisnosti od problema sa slavinom, pristupamo skidanju slavine, dijagnostifikaciji problema i popravku.

Do sada smo dobili poverenje velikog broja građana sa teritorije opštine Banovo Brdo. Takođe, do sada nam je ukazano poverenje velikog broja kompanija gde naše ekipe majstora redovno obavljaju mnoge preventivne vodoinstalaterske radove među kojima su i popravke i zamene sanitarija. Na svaki vaš poziv odgovaramo brzo i na vašoj smo adresi u kratkom roku. Jer su naše ekipe uvek na terenu.

Vaša obaveza je da odaberete slavinu, tip iste i proizvođača a na nama je da je adekvatno i efikasno postavimo. Ukoliko niste sigurni koja slavina je najpogodnija, mi vam možemo pomoći. Nema dobre slavine bez dve stvari: kvalitetna slavine i kvalitetne ugradnje. Od toga zavisi njena funkcionalnost i dugovečnost.

Ukoliko je i vama potrebna zamena slavine, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.