Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Servis bojlera

Servis bojlera radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Za servis bojlera, kompletne vodoinstalaterske usluge kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis bojlera radimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji.

Servis bojlera – Vodoinstalater Banovo Brdo

Bojler je jedna od najkorisnijih uređaja tehnike u svakom domu. Bez bojlera je teško zamisliti svakodnevno funkcionisanje u prostoru. Koliko je koristan, takođe moramo mnogo računa da vodimo o zdravlju bojlera. Nefunkcionalan bojler je potencijalno opasan za sve ukućane ako se ne održava kako treba.
Servis bojlera

Servis bojlera obuhvata:

  • Zamena grejača na bojleru
  • Zamena termostata na bojleru
  • Zamena creva na bojleru
  • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
  • Čišćenje bojlera od kamenca
  • Zamena flanšne bojlera
  • Zamena instalacija bojlera
  • Montaža bojlera, koja podrazumeva skidanje bojlera i zamenu bojlera i još mnogo toga…

Servis bojlera – Najčešći kvarovi

Najčešći kvarovi kod bojlera uključuju grejač i termostat. Grejač se u najvećem broju slučajeva kvari usled naslaga kamenca ili pak od dotrajalosti ili nekvalitetnog grejača. Na grejaču se tokom vremena nakuplja kamenac koji vremenom sve više i više usporava proces grejanja vode. Samim tim, ukoliko vašem bojleru treba mnogo vremena da zagreje vodu, ili pak da uopšte ne greje vodu, sigurno je problem u grejaču.

Svakako ne trebamo odbaciti i termostat kao mogući kvar. Glavna funkcija termostata je da se ponaša kao prekidač koji govori grejaču kada da greje vodu a kada da ne. Samim tim što su u uskoj sprezi i ulozi termostata kao prekidača za grejač, pored grejača ćemo svakako pregledati i termostat.

Što se sigurnosti tiče, svaki bojler ima više slojeva sigurnosti. Jedan od sigurnosnih mehanizama je svakako sigurnosni ventil na bojleru. Tokom zagrevanja vode, u samom kazanu se stvara veliki pritisak vode. Da bi se taj pritisak kontrolisao, tu je sigurnosni ventil. Ukoliko sigurnosni ventil nije ispravan ili ne radi kako treba, potencijalno može doći do povećanog pritiska i dodatnih komplikacija.

Ono što možemo da vas savetujemo je da bojler uvek održavate redovno i da uvek sve na njemu radi pravilno. Za servis bojlera možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni non-stop. Vodoinstalater Banovo Brdo je tu takođe i za sve hitne intervencije na bojleru, koje uključuju pregrevanje bojlera, pad bojlera sa zida, pucanje creva na bojleru

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.