Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića se radi za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Popravka vodokotlića, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije vršimo na celoj opštini Banovo Brdo i okoline, 24h dnevno. Popravka vodokotlića se radi za vodokotliće svih modela i proizvođača, što podrazumeva popravku vodokotlića, popravku monobloka i popravku ugradnog monobloka.

Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Banovo Brdo

Jedan od uređaja koji se najčešće kvari jeste vodokotlić. Nekada je uzrok tome loša proizvodnja ovog uređaja, zatim nekada loša montaža a nekada je i ljudski faktor u smislu rukovanja, ophođenja prema vodokotliću.

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića podrazumeva:

  • Zamena plovka na vodokotliću
  • Zamena zvona na vodokotliću
  • Zamena manžetne na vodokotliću
  • Zamena potezača na vodokotliću
  • Zamena elastičnog creva vodokotlića
  • Zamena EK ventila
  • Zamena dihtunga odvoda vodokotlića
  • Podešavanje nivoa vode u vodokotliću
  • Zamena gumica na prevojima vodokotlića
  • Zamena ispirne cevi vodokotlića i još mnogo toga…

Od najčešćih problema koji se izdvajaju kod vodokotlića su svakako plovak i zvono. Takođe su tu još problem sa ispirnom cevi, loš dihtung vodokotlića, elastično crevo na vodokotliću… Jedna od čestih manifestacija problema sa vodokotlićem je konstantno curenje vode iz vodokotlića, curenje vode iz ispirne cevi vodokotlića, prelivanje vode, visok ili nizak nivo vode u vodokotliću… Bez obzira o kom problemu se radi, Vodoinstalater Banovo Brdo može da reši svaki problem.

Ukoliko nemate još uvek vodoinstalatere od poverenja, možete se uvek nama obratiti. Verujemo da ćemo za kratko vreme pridobiti vaše poverenje jer smo kvalitetni u radu, efikasno rešavamo sve probleme sa vodokotlićem i vrlo smo brzi u pogledu dolaska na vašu adresu i u pogledu vremenskog okvira u kome rešavamo probleme ove vrste.

Tokom dosadašnjeg rada upoznali smo se sa svim modelima vodokotlića i tom pogledu znamo kako svaki model vodokotlića funkcioniše. Za koji god da ste se vi vodokotlić odlučili i sa kojim god vidom problema da se u pogledu istog suočavate, nema mesta brigama ukoliko taj problem poverite našim majstorima.

Ono što nas izdavaja od drugih naših kolega u ovom poslu jeste brzina u radu ali i brzina u pogledu roka u kom se nađemo na adresi klijenata. Tokom godina smo stekli veliko poverenje klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Pored popravke vodokotlića, na raspolaganju smo vam za sve vodoinstalaterske usluge i popravke, u bilo koje doba dana ili noći.

Ukoliko i vi imate problema sa vodokotlićem, pozovite nas i bićemo u kratkom roku na vašoj adresi.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.