Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Za odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje kanalizacije vršimo najsavremenijom opremom, woma vozilima i specijalnim kamionima pod pritiskom od 250 bari.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Banovo Brdo

Odgušenje kanalizacijeZagušenje kanalizacije je jedan od vodoinstalaterskih problema koji zahteva brzo rešenje, odnosno brzo otpušavanje kanalizacije. Kako zbog prohodnosti, kvaliteta i starosti kanalizacionih cevi tako i usled našeg nemara se zagušenje kanalizacije ređe ili češće dešava. Prohodnost kanalizacionih cevi se iz godine u godine smanjuje, sve dok ne dođe do kompletnog zagušenja kanalizacije.

Odgušenje kanalizacije podrazumeva:

 • Otpušavanje kanalizacije pod pritiskom,
 • Čišćenje kanalizacionih cevi, odnosno skidanje naslaga sa zidova kanalizacionih cevi
 • Odgušenje wc šolje
 • Odgušenje sudopere
 • Odgušenje odvoda
 • Odgušenje slivnika
 • Odgušenje odvodnih i kišnih oluka
 • Odgušenje kade, tuš kabine
 • Odgušenje fekalne i kuhinjske vertikale
 • Snimanje cevi kamerom
 • Odgušenje kanalizacione horizontale i još mnogo toga…

Kada se desi zagušenje kanalizacije, bez obzira gde se nalazi u cevi, Vodoinstalater Banovo Brdo ima kompletnu opremu za rešenje svakog intenziteta zagušenja. To podrazumeva sajle, mašine za otpušavanje kanalizacije, kombi vozila sa woma tehnologijom kao i specijalizovane kamione i cisterne. Pored tehnologije, opremljeni smo znanjem i iskustvom. Svaki naš vodoinstalater poseduje dugogodišnje iskustvo kako na poslovima odgušenja kanalizacije, tako i u svim vodoinstalaterskim uslugama.

Otpušavanje kanalizacije obuhvata lociranje zagušenja i primenu odgovarajuće metode u zavisnosti od intenziteta zagušenja. Otpušavanje kanalizacije ili odgušenje slivnika u najvećem broju slučajeva počinjemo sa mašinskim odgušenjem kanalizacije. Ukoliko mašinsko otpušavanje kanalizacije ne urodi plodom, znači da je zagušenje većeg intenziteta i pristupamo odgušenju kanalizacije pod pritiskom a po potrebi i čišćenju kanalizacionih cevi, odnosno skidanju naslaga sa zidova cevi i povećanja prohodnosti cevi. Ukoliko je zagušenje dublje u cevi i ne može se pronaći na prvi pogled, koristimo tehnologiju snimanja cevi kamerom radi tačnog lociranja zagušenja.

Ukoliko je i vama potrebno otpušavanje kanalizacije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini. U potpunosti smo specijalizovani za odgušenje kanalizacije svakog intenziteta.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.