Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Vodoinstalater Banovo Brdo

Vodoinstalater Banovo Brdo radi sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji opštine Banovo Brdo, sedam dana u nedelji. Vodoinstalater Banovo Brdo je dostupan 24h dnevno za sve hitne intervencije, brzo reagovanje i brzo rešavanje svakog problema. Vodoinstalater Banovo Brdo u svom timu upošljava isključivo kvalifikovane vodoinstalatere sa višegodišnjim iskustvom na terenu i na svim vodoinstalaterskim uslugama.

Sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne 24h

Vodoinstalater Banovo BrdoVodoinstalater Banovo Brdo vrši sve vodoinstalaterske usluge koje obuhvataju:

Kao što je poznato da je „vreme zapravo novac“ mnogi naši klijenti potvrđuju da se i mi držimo tog principa i da samim dolaskom na zadatku adresu u rekordnom roku, poštujemo vreme naših klijenata i ujedno poštujemo njihovu potrebu da se svaki problem reši brzo.

U pogledu vodoinstalaterskih usluga koje nudimo fizičkim i pravnim licima u okviru naselja Banovo Brdo, pomenućemo sledeće:

  • Preventivne vodoinstalaterske usluge koje podrazumevaju utvrđivanje pravog stanja cevi u prostoru, sanitarija i drugih uređaja presudnih za normalno funkcionisanje prostora
  • Sve vrste odgušenja
  • Zamena i popravka sanitarija
  • Priključenje i montaža novih uređaja bele tehnike poput mašine za veš, mašine za sušenje veša, mašine za pranje posuđa, bojlera
  • Zamena dotrajalih ventila
  • Zamena svih vrsta slavina, baterija, česmi
  • Snimanje cevi kamerom
  • Popravka i zamena sifona
  • Hitne intervencije

Ukoliko postoji neki vid vodoinstalaterskih usluga koji je vama preko potreban a da pri tome se možda ne nalazi na gore navedenoj listi usluga, nemojte se ustručavati da nas pozovete zbog iste. Kako se već preko dve decenije bavimo vodoinstalaterskim poslovima, ne postoji usluga koju ne možemo da vam ponudimo i problem koji ne možemo da rešimo.

Oduvek je bilo jako važno svakome od nas da imamo pouzdane majstore-vodonstalatere. To nije potreba koja samo važi kada želimo da preuredimo kupatilo iz estetskih i funkcionalnih razloga već to važi i kada postoje veći, hitniji kvarovi.

U takvim momentima važno je pružiti kvalitetnu, efikasnu i brzu vodoinstalatersku uslugu. Za sve što je navedeno mi vam možemo ponuditi naše vodoinstalatere.

Vodoinstalater Banovo Brdo u svom timu upošljava vodoinstalatere sa iskustvom. Imamo kompletnu opremu za sve vodoinstalaterske usluge bilo koje složenosti. Koristimo isključivo kvalitetne rezervne delove po potrebi i po želji klijenta. Za svaku uslugu dajemo račun i pisanu garanciju za kvalitet izvršenih usluga.

Za sva dodatna pitanja u vezi naših usluga, možete nas u svako doba kontaktirati.

Sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.